“A painting is not a picture of an experience, but it is the experience.” ― Mark Rothko

laura van de wiel

Laura van de Wiel

Ik heb weinig met hooghartige kunst. En dat je kunst alleen kunt begrijpen als je er iets van weet

Het (laten) maken van een kunstwerk of het kopen van kunst hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. 

Van mij mag kunst een ervaring oproepen. Die ervaring kan heel persoonlijk zijn. Kunst kan ervoor zorgen dat je iets voelt, iets ervaart, onderdeel bent van iets dat groter is dan jezelf.

Mijn missie is om iedereen een gevoel van ergens bijhoren geven. Het gevoel dat je onderdeel bent van een groter geheel. Dit doe ik door het maken van inspirerende kunstwerken. Ook organiseer ik workshops waarbij de deelnemers ervaren dat je ook zonder zogenaamd “talent” iets heel moois kunt maken.

Creativiteit is een essentieel onderdeel van wie wij zijn als mens. Het onderscheid ons van een robot-manier van leven. Vandaar dat mijn motto ook: “Earth without art is just Eh” is.

Kunst bekijken

Art is the lie that enables us to realize the truth

Laura van  de Wiel

Kunstenaar en beeldend docent Laura van de Wiel (1986) woont en werkt in Breda onder de naam LauwPauw.

“In mijn fluid-art werken probeer ik het gevoel te vangen dat je een klein en belangrijk onderdeel bent van het grotere geheel. Zodat je voor je gevoel jezelf kunt verliezen in “the bigger picture” en nog steeds alle details op micro niveau kunt waarnemen en invoelen.”
 
De combinatie tussen deze micro en macro wereld kun je ontdekken in de schilderijen met fluid-art in acryl of resin. Ook is het aanwezig in de sieraden, andere mooie kunstobjecten en ingelijste prints.
 
 
Meer zien? Maak contact op Instagram of bekijk mijn portfolio.
Sluit Menu
×

Winkelmand

Close Panel